Eduroam-verkkovierailupalvelu

Eduroam on kansainvälinen langaton WLAN-verkkovierailupalvelu. Monissa korkeakouluissa on tarjolla Eduroam-niminen WLAN- verkko, jonne voit kirjautua omalla JAMKin käyttäjätunnuksellasi. Vastaavasti voit kirjautua oman koulusi tunnuksella JAMKin tarjoamaan Eduroam-verkkoon, mikäli koulusi sen mahdollistaa. Lisää tietoa Eduroamista: https://www.eduroam.fi/ (Em. sivulla mainittua asennuspakettia ei tarvita. Liity vain päätelaitteellasi eduroam-nimiseen WLAN-verkkoon, kirjoita tunnus, salasana ja hyväksy mahdollinen sertifikaatti-ilmoitus.) Verkkoon kirjauduttaessa … Jatka artikkelin Eduroam-verkkovierailupalvelu lukemista