Etäkäyttöpalvelut (remote.jamk.fi) -päivitetty. Vaatii toimenpiteitä Citrix Receiver -ohjelmiston käyttäjiltä!

Etäkäyttöpalvelut on päivitetty uusimpaan versioon ja etäyhteysprofiili pitää luoda uudelleen Citrix Receiver -ohjelmistoihin.

Etäkäyttö www-selaimella osoitteeesta https://remote.jamk.fi

• Toimenpiteitä ei tarvita. Palvelua käytetään pelkästään selaimella.
  • Mikäli kirjautumissivu ei avaudu, tyhjennä selaimen välimuisti.

Citrix Receiver -ohjelma Windows -koneissa

• Käynnistä Citrix Receiver -ohjelmisto
  • Valitse ohjelman ylävalikosta Accounts
  • Valitse ”Remove…” => vahvista poisto
  • Valitse ”Add…” => osoitteeksi remote.jamk.fi => kirjaudu omilla verkkotunnuksillasi

Citrix Receiver -ohjelma Android -laitteissa

• Avaa Citrix Receiver -ohjelma
  • Valitse ylävalikosta:
  • Paina ”remote.jamk.fi” -kohtaa hetki, jotta saat lisävalikon näkyviin
  • Valitse avautuvat valikosta ”Remove account”
  • Valitse ”Add Account” => osoitteeksi remote.jamk.fi => kirjaudu omilla verkkotunnuksillasi