Halko IDM järjestelmän päivitys ti-ke 8-9.12.2020 – Palvelut pääosin käytössä

IDM järjestelmän versiopäivitys tehdään ti-ke 8-9.12.2020. Tämä aiheuttaa katkoksen seuraaviin toimintoihin:

• käyttäjätunnusten luonti, tietojen päivitys ja voimassaolon jatkaminen
  • salasanan asetus ja vaihto
  • Halko IDM:n kautta anottavat oikeudet

Päivitys 13.12. klo 14.50

• IDM järjestelmän kautta anottavat oikeus- ja hyväksyntälomakkeet eivät ole vielä toiminnassa.
  • Automaattisesti päivittyvissä ryhmissä on ongelmia.
  • Ulkoisten käyttäjien tunnuksia ei voi tällä hetkellä luoda eikä yhdyshenkilö pääse jatkamaan tunnuksen voimassaoloa. Kiireellississä tapauksissa jätä tiketti helppariin.
  • Uusien käyttäjätunnuksien muodostumisessa esiintyy viivettä. Tapauksesta riippuen tunneista vuorokauteen. Tämä kannattaa huomioida viestinnässä uusille opiskelijoille tai henkilökunnalle.

Päivitys 15.12. klo 8.50

• Lomake- ja ryhmäongelmista avattu tukitiketti ohjelmistovalmistajalle. Tämä saattaa valitettavasti kestää useamman päivän.

Pävitys 15.12 klo 16

• Automaattisesti päivittyvät ryhmät on saatu toimimaan.
  • Ulkoisten käyttäjien tunnuksien luonti toimii.
  • Uusien käyttäjätunnuksien luonnissa voi olla edelleen pientä viivettä.
  • Keskiviikkona 16.12 pyritään julkaisemaan uusi Halko IDM portaali, jossa jatkossa anotaan ja hyväksytään oikeuksia järjestelmiin.
  • Halko IDM:n lähettämissä sähköposteissa voi olla virheellisiä linkkejä. Ne pyritään korjaamaan keskiviikon 16.12 aikana.

Päivitys 16.12 klo 15.30