Kotikäyttölisenssit

Erillaisten kampus-sopimusten myötä henkilökunta ja opiskelijat voivat hyödyntää ohjelmia myös kotikoneissa. Huomoithan, että lisenssiehdot määrittävät mitä ohjelmistoilla saa tehdä. Loppukäyttäjän pitää huolehtia siitä, että lisenssiehtoja noudatetaan.

Microsoft Azure Dev Tools for Teaching
Kirjaudu sisään JAMKin sähköpostiosoitetta käyttäen osoitteessa https://aka.ms/devtoolsforteaching

• Sisältää suuren määrän Microsoftin tuotteita esim. Windows 10, Windows Server, Visual Studio, SQL server
  • Kaikki tuotteet tarkoitettu oppimiseen ja tutkimukseen. Kaupallinen käyttö ei ole sallittua.
  • Opiskelijoiden mahdollista saada 100$ Azure -käyttörahaa. Lisätietoja https://aka.ms/student
  • Tämä korvaa aikaisemmat Microsoft imagine/dreamspark -lataukset jamk.onthehub.com -palvelussa

Microsoft Office
Katso erillinen ohje.

Kivuto onthehub -verkkokauppa
Kirjaudu sisään JAMKin tunnuksilla osoitteessa https://jamk.onthehub.com

• Sisältää eri toimittajien tarjoamia ohjelmia ja palveluita
  • Opiskelijoille tarjolla Windows 10 Education, jota saa vapaasti käyttää kotikoneissa!
  • Ohjelmien ja palveluiden osalta ei JAMK tarjoa tukea. Verkkokaupan tuesta vastaa yhteystyökumppani Kivuto. Lisää ohjeita löytyy verkkokaupan oikean yläkulman help-linkin takaa
  • Ladatuista ohjelmista ja lisenssikoodeista kannattaa aina olla itsellään varmuuskopio!