Kuinka päästä postilaatikkoon?

Sähköposti

Jamkin sähköpostiohjelmistoa voit käyttää kahdella tavalla: joko selaimella tai asennetulla ohjelmalla. Selaimella käyttö ei vaadi ohjelmien asentamista. Kampuksen työasemilla tarvittavat ohjelmat on valmiiksi asennettuna.

Käyttö selaimella

Outlookin selainkäyttöliittymää (OWA), on mahdollista käyttää missä tahansa internet-yhteydellä varustetulla tietokoneella tai mobiililaitteella, mutta varsinaisessa Outlook-asiakasohjelmistossa on enemmän ominaisuuksia.

Käyttö asiakasohjelmistolla

Kampuksen työasemilla on valmiiksi asennettuna myös selainversiota monipuolisempi Outlook -ohjelma, jota kannattaa hyödyntää aina kun se on mahdollista.

Outlook-ohjelman voi asentaa myös kotikoneelle, se toimitetaan Microsoft Officen mukana. Outlookista on olemassa oma versionsa myös Android- ja iOS -mobiililaitteille. Mobiiliversion voit ladata oman puhelimesi sovelluskaupasta.

Ohjelmiston asennuksen jälkeen riittää kun käyttäjä antaa käynnistyksen yhteydessä oman sähköpostiosoitteen ja salasanan, joiden perusteella Outlook osaa käydä noutamassa tarvittavat asetukset palvelimelta.