Kuinka päästä postilaatikkoon?

Sähköposti

Jamkin sähköpostiohjelmistoa voit käyttää kahdella tavalla: joko selaimella tai asiakasohjelmistolla. Selaimella käyttö ei vaadi ohjelmien asentamista. Kampuksen työasemilla kaikki tarvittava on valmiiksi asennettuna.

Käyttö selaimella

Outlookin selainkäyttöliittymää (OWA), on mahdollista käyttää missä tahansa internet-yhteydellä varustetulla tietokoneella , mutta varsinaisessa Outlook-asiakasohjelmistossa on enemmän ominaisuuksia.

Käyttö asiakasohjelmistolla

Kampuksen työasemilla on valmiiksi asennettuna myös selainversiota monipuolisempi Outlook client, jota kannattaa hyödyntää aina kun se on mahdollista.

Outlook clientin voi asentaa myös kotikoneelle, se toimitetaan Microsoft Officen mukana. Outlookista on olemassa oma versionsa myös Android- ja iOS -mobiililaitteille. Mobiiliversion voit ladata oman puhelimesi sovelluskaupasta.

Ohjelmiston asennuksen jälkeen riittää kun käyttäjä antaa käynnistyksen yhteydessä oman sähköpostiosoitteen ja salasanan, joiden perusteella Outlook osaa käydä noutamassa tarvittavat asetukset palvelimelta.