M-asemalla huoltokatko pe 4.12.2020

Jaettuja hakemistoja sisältävällä M-asemalla tehdään huoltotöitä perjantaina 4.12.2020, eikä se ole silloin käytettävissä. Huollon aikana kansiot siirretään uudelle alustalle. Siirron yhteydessä mm. joidenkin välilyöntejä sisältävien hakemistojen nimi saattaa muuttua.

HUOM! Mikäli tiedät tarvitsevasi tuolloin jotain M-aseman materiaaleja, ota niistä edellisenä päivänä kopio itsellesi siksi aikaa.

Päivitys to 3.12.2020 klo 20:00:
Hakemistojen siirrot on nyt aloitettu. Vanhalle M-asemalle ei enää pääse, eli sen tilalla on uusi vastaava, jossa oleviin kansioihin datat siirtyvät hiljalleen. Älä siis hätäänny, jos joku kansio on tyhjä tässä vaiheessa. Tähän uutiseen päivitetään tietoja siirtojen etenemisestä perjantain ja viikonlopun aikana.

Päivitys pe 4.12.2020 klo 11:00:
Noin 90% hakemistoista on siirretty, eikä ongelmia ole juurikaan esiintynyt. Joissakin kansioissa on ollut niin pitkiä hakemistorakenteita, että Windowsin raja tiedostopolun maksimipituuudessa ylittyy ja silloin ko. tiedostojen käyttäminen ei ole mahdollista. Tällaisista otetaan erikseen yhteyttä ko. hakemistojen käyttäjiin.

Päivitys ma 7.12.2020 klo 13:00:
Muutokset on tehty onnistuneesti. Jos huomaat, että jotain jaettuja hakemistoja puuttuu, ota yhteyttä helpdeskiin.