Mikä on käyttäjätunnukseni?

KäyttäjätunnusJokainen opiskelija/henkilökuntaan kuuluva tarvitsee verkkotunnuksen eli käyttäjätunnuksen päästäkseen kirjautumaan JAMKin tietojärjestelmiin ja/tai työasemiin. Tunnus on opiskelijoilla muodoltaan opiskelijanumero@student.jamk.fi ja henkilökunnalla etunimi.sukunimi@jamk.fi. Joissakin järjestelmissä käytetään tunnuksesta lyhyempää muotoa, joka on opiskelijoilla pelkkä opiskelijanumero ja henkilökunnalla nimen alkukirjaimet.

Käyttäjätunnus luodaan kaikille automaattisesti, mutta salasana asetetaan itse.

Voit käydä tarkistamassa tunnuksesi ja asettamassa salasanan verkkopankkitunnuksia käyttäen salasananvaihtopalvelussa osoitteessa https://vetuma.jamk.fi.

Mikäli sinulla ei ole soveltuvia verkkopankkitunnuksia,  tai palvelun käyttö ei syystä tai toisesta onnistu, ota yhteyttä opiskelijapalveluihin tai Helpdeskiin. Varaudu esittämään henkilötodistuksesi.

HUOM!
Joidenkin tunnustyyppien salasanat vanhenevat turvallisuussyistä tietyin väliajoin ja mikäli niitä ei vaihdeta järjestelmän kehotuksesta huolimatta, tunnus lukkiutuu. Pidä huolta että salasanasi on yksilöllinen, riittävän pitkä ja että vaihdat sen aika ajoin.