Muutoksia Adobe -ohjelmistoissa! Henkilökunta: ota uusimmat Adobe Creative Cloud -ohjelmat käyttöösi. Vanhat versiot poistetaan automaattisesti

Uusi Adobe -sopimus on astunut voimaan ja sen myötä on tapahtunut seuraavia muutoksia.

1. Tästä eteenpäin kaikissa työasemissa on asennettuna Adobe Acrobat Reader DC -ohjelmisto, joka toimii myös PDF-tiedostojen oletusohjelmana.
  2. Kaikille opiskelijakoneille asennetaan vähintään Adobe Acrobat DC ja Photoshop. Osaan koneista asennetaan koko Creative Cloud -paketti. Asennukset tehdään tarpeen mukaan.
  3. Kaikki Adobe Creative Cloud sovellukset vaativat kirjautumisen. Ohje kirjautumiseen löytyy https://helpdesk.jamk.fi/fi/adobe-ohjelmistot/
  4. Vakituinen henkilökunta voi asentaa uusimmat versiot ohjeen mukaisesti. Ohje löytyy https://helpdesk.jamk.fi/fi/adobe-ohjelmistot/
    • Mikäli et tarvitse Creative Cloud -ohjelmia työkoneellasi, niin sinun ei tarvitse tehdä asennuksia
  5. Uusi sopimus sisältää myös kotikäyttöoikeuden vakituiselle henkilökunnalle. Tarkemmat ohjeet löytyvät https://helpdesk.jamk.fi/fi/kotikayttolisenssit/
  6. Kaikki vanhat Adobe Creative Cloud -sovellukset tullaan poistamaan kaikista työasemista automaattisesti lokakuun aikana, koska käyttöoikeus niihin loppuu.