Muutoksia Outlook-tilavarauksissa 13.6.2022

Outlookin kautta varattaviin neuvottelutilaresursseihin tehdään muutoksia 13.6.2022. Tarvittavia muutoksia ei ole mahdollista tehdä suoraan vanhoihin tilaresursseihin, joten ne pitää ensin poistaa ja luoda sen jälkeen uudestaan eri menetelmällä. Muutoksen jälkeen tilaresursssit hyödyntävät Outlookin uusia toiminnallisuuksia ja niissä on mahdollista käyttää myös muutamia sellaisia uusia ominaisuuksia, joita on toivottu vuosien varrella. Muutokset eivät koske Outlookin kautta tehtäviä työpistevarauksia tai laitevarauksia.

HUOM! Jos sinulla on neuvottelutiloissa varauksia 13.6.2022 jälkeiselle ajalle, ne tulee peruuttaa tai poistaa varauksesta siihen liitetty neuvottelutila. Mikäli varauksia ei muokata tai peruuteta varaajan toimesta, ne katoavat tilaresursseista automaattisesti siinä vaiheessa kun tilaresurssit luodaan uudestaan. Tällöin merkintä jää sellaisenaan varaukseen liitettyjen henkilöiden kalentereihin ja se voi aiheuttaa sekaannuksia.

Päivitys 13.6. Klo 23:00
Vanhat tilaresurssit on nyt poistettu ja niiden tilalle on luotu uudet.

Muutama huomio:

  • Muutokset päivittyvät Outlook-osoitekirjoihin viiveellä (1-2 vrk).
  • Jos joissakin vanhoissa tiloissa oli määriteltynä lisätietokenttiä, poikkeavia oikeusmäärityksiä, tai hyväksyntäprosesseja, ne pitää määritellä uudestaan. Ota yhteyttä Helpdeskiin, jos havaitset tällaisen puutteen.
  • Varausten maksimiennakko on jatkossa 3v ja kesto max. 500h.
  • HUOM! Jos sinulla oli Outlookin kalenterinäkymässä lisättynä vanhoja huonetiloja, ne pitää poistaa (hiiren oikealla ”poista kalenteri”) ja lisätä tilalle uudet.