Muutoksia tilavarausjärjestelmässä ja käyttöoikeuksissa

JAMKissa keväästä 2010 lähtien käynnissä olleen tilahallintaprojektin päättymisen myötä on tilavarausjärjestelmään tehty joukko muutoksia kesän 2011 aikana. Mm. tilat on ryhmitelty uudelleen ja käyttäjien käyttöoikeuksia on säädetty tilahallintaprojektin tekemän esityksen ja toimitusjohtajan päätöksen (1.8.2011) mukaisesti:

– Koulutusyksiköiden työjärjestysten tekijät voivat varata kaikkien kampusten opetustiloja (yleisopetustilat, laboratoriot, erikoistilat, ei kuitenkaan auditoriot) ja tehdä niissä oleviin varauksiin muutoksia (ylläpito-oikeudet).
– Koulutus- ja toimistosihteerit voivat varata kaikkien kampusten kaikkia opetus-, neuvottelu-, projekti- ja ohjaustiloja (normaalit varausoikeudet).
– Opettajille ja laboratorioinsinööreille annetaan tarvittaessa normaalit varausoikeudet oman koulutusyksikkönsä laboratorio-, ohjaus-, projekti- ja neuvottelutiloihin.
– Muulle henkilökunnalle annetaan normaalit varausoikeudet kaikkien kampusten neuvottelutiloihin, pois lukien neuvottelutila R35B203.
– JAMKOlla on oikeus varata (normaalit varausoikeudet) opetustiloja ja neuvottelutiloja, pois lukien hallinnon ja kirjaston neuvottelutilat.
– Restonomipalveluilla on oikeus varata (normaalit varausoikeudet) kaikkien kampusten opetustiloja, ruokasaleja ja aulatiloja sekä businesstiloja ulkoiseen, maksulliseen käyttöön.
– Aulapalveluilla ja toimitilapalveluilla on varaus- ja ylläpito-oikeudet kaikkien kampusten kaikkiin tiloihin.

Auditoriot:
Auditorioiden ulkoiset, maksulliset varaukset tehdään restonomipalveluiden kautta. Kaikki muut (talon sisäiset) auditoriovaraukset ja niiden muutokset tehdään aulapalvelujen kautta.

Tilavarausjärjestelmän sisällöllinen pääkäyttäjyys siirtyy toimitilapalveluille 30.12.2011 mennessä.

Lisätietoja:
Järjestelmäsuunnittelija Kati Miettinen, GSM 040 5200 931 (1.8.2011 alk. hankintakoordinaattori)