Office 365 Pro Plus henkilökunnan asennettavissa

Office 365 Pro Plus on kuukausittain päivittyvä ja jatkuvasti uusia ominaisuuksia saava Office -versio. Käyttö vaatii Office 365 -lisenssin, joka tarkistetaan käynnistyksen yhteydessä.

Muutamia huomioitavia asioita

• Asennus tapahtuu työpöydältä löytyvän Software Center – ohjelman kautta
  • Asennus poistaa vanhat Office -versiot ja asentaa tilalle Office 365 Pro Plus -version.
  • Ohjelmistopaketti ei sisällä enää OneNote -ohjelmaa, vaan se pitää asentaa itse Microsoft Storesta. Ohjeet Microsoft Storen käyttöönottoon löytyy helpdeskistä.
  • Ohjelma vaatii Office 365 -lisenssin ja se tarkistetaan käynnistyksen yhteydessä. Kaikilla henkilökunnan jäsenillä, jotka ovat työsuhteessa on lisenssi määritettynä automaattisesti. Ilman lisenssiä ohjelman käyttö ei ole mahdollista.
  • Office 365 Pro Plus päivittyy kuukausittain uusilla ominaisuuksilla. Luokkien koneissa on käytössä Office 2016, joissa ei ole kaikkia samoja ominaisuuksia. Tämä on hyvä huomioida esim. ohjeita tai tehtäviä tehdessä.