Office Mixin käyttö päättyy 1.5.2018

Preview-tilassa ollut Office Mix -palvelu päättyy 1.5.2018. Office Mix Preview -sovellus on auttanut käyttäjiä luomaan ja jakamaan esitystensä vuorovaikutteisia verkkotallenteita. Preview-version käyttäjiltä saadun palautteen perusteella Microsoft on päättänyt lopettaa erillisen sovlluksen ylläpitämisen ja siirtää Office Mixin parhaita ominaisuuksia suoraan PowerPointiin, Microsoft Streamiin ja Microsoft Formsiin Office 365 -tilaajille Windows-tietokoneissa (edellyttää Office ProPlus-versiota).

Mikäli sinulla on ollut esityksiä Office Mixissä, ne on mahdollista siirtää Office Streamiin näillä ohjeilla:

1.) Kirjaudu sisään sivustolle https://mix.office.com
2.) Paina yläkulmasta ”siirrä” ja hyväksy siirto
3.) Kirjaudu pyydettäessä uudestaan ja odota siirron valmistumista
4.) Tarkista/vahvista siirron lopputulos sivustolla https://mix.office.com

Microsoftin tiedote ja ohjeet aiheesta