Office-sovellukset opiskelijoille ja henkilökunnalle

OfficeJAMK tarjoaa Microsoft 365-palvelun kautta opiskelijoille ja henkilökunnalle Office-sovellukset omille kotikoneille ja muille päätelaitteille maksutta. Maksuton Office-paketti on nimeltään Microsoft 365 apps ja se sisältää mm. seuraavat Office-tuotteet: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, InfoPath, Access, Skype for Business, Publisher, OneNote. Lisenssi sallii asennuksen  yhteensä viiteen koneeseen (pc/Mac) tai mobiililaitteeseen ja käyttöoikeus on voimassa opintojen tai työsuhteen ajan.

Ominaisuus on aktivoitu kaikille Microsoft 365 -palvelussa. Näin saat sovellukset käyttöösi:

Windows/Mac

1. Kirjaudu JAMKin Microsoft 365 -palveluun omilla tunnuksillasi (https://m365.jamk.fi)
  2. Klikkaa yläpalkista Microsoft 365 -linkkiä siirtyäksesi palvelun pääsivulle, mikäli et ole siinä jo valmiiksi
  3. Klikkaa ”Install apps”
    • Valitse Microsoft 365 apps, mikäli haluat perusasenneuksen
    • Valitse ”Muut asennukset”, mikäli haluat valita vanhemman Officen, tai eri kieliversioita tms.
  4. Etsi ja käynnistä lataamasi asennustiedosto sieltä minne sen tallensit
  5. Seuraa asennuspaketin antamia ohjeita (asennus on lähes automaattinen)
  6. Käynnistä sovellus ja aktivoi se pyydettäessä omilla tunnuksilla
    • Huom! Tunnus pitää antaa oikeassa muodossa. Opiskelijat: käyttäjätunnus@student.jamk.fi /henkilökunta: etunimi.sukunimi@jamk.fi

iPad jne

1. Asenna Storesta ”Word for iPad”,  ”Exel for iPad” ja ”Powerpoint for iPad”
  2. Käynnistä joku ohjelmista ja aktivoi se omilla tunnuksilla
    • Huom! Tunnus pitää antaa oikeassa muodossa. Opiskelijat: käyttäjätunnus@student.jamk.fi / henkilökunta: käyttäjätunnus@jamk.fi

Android-laitteet

1. Asenna Google Play -kaupasta “Microsoft Office Mobile”
  2. Käynnistä ohjelma ja aktivoi se omilla tunnuksilla
    • Huom! Tunnus pitää antaa oikeassa muodossa. Opiskelijat: käyttäjätunnus@student.jamk.fi / henkilökunta: käyttäjätunnus@jamk.fi