OneDriven kokorajoitus 1.6.2022 lähtien 50GB

OneDriven kokorajoitus muuttuu, 1.6.2022 lähtien se on 50GB. Käytännössä tämä ei vaikuta kenenkään päivittäiseen toimintaan mitenkään, mutta rajoitus on silti syytä määritellä jollekin kohtuulliselle tasolle M365-palveluissa olevien tiedostojen aiempaa kattavampaa varmuuskopiointia varten.

Perustellun pyynnön myötä rajoitusta on mahdollista kasvattaa.

Voit tarkistaa oman OneDrive-hakemistorakenteen koon kirjautumalla M365:een ja sieltä Onedrive -> Settings > OneDrive settings > More settings > Storage metrics. Toinen tapa on klikata työaseman OneDrive-kuvaketta työpöydän oikeasta alakulmasta hiiren kakkospainikkeella ja sieltä ”Settings” (kts. kuva alla).