Ongelmia Elmo/intra-palvelujen näkymisessä?

Elmo-palveluiden automaattiseen kirjautumiseen liittyviä asetuksia on päivitetty ja siksi selain saattaa ilmoittaa session vanhentuneen, eikä sivua voida näyttää.

Voit korjata tilanteen selaimessasi tyhjentämällä välimuistitiedot selaimen asetuksista ja avaamalla sivun sen jälkeen uudestaan.

Ohjeita välimuistitoetojen tyhjentämiseksi eri selaimille löytyy mm. täältä:
How to clear browser cache for all major browsers

Taustaa muutoksesta:
Kirjautuminen Elmo-palveluihin tapahtuu JAMKin verkossa/työasemilla automaattisesti sillä tunnuksella millä käyttäjä on kirjautunut työasemaan. Joissakin tilanteissa kirjautumista on kuitenkin kysytty kiusallisesti useampaan otteeseen, mutta näiden muutosten myötä tätä ongelmaa ei pitäisi enää ilmetä.