Ongelmia jaettujen postilaatikoiden oikeuksissa (ratkaistu)

Oikeudet on nyt korjattu. Ongelman syy oli jo vuosi sitten tehty virhe Halko IdM järjestelmän ohjelmistotoimittajan koodissa. Virhe tuli esiin vasta nyt ja sen vuoksi sen löytäminen kesti valitettavan pitkään.

Kaikille jaettujen postilaatikoiden omistajille on lähetetty sähköpostiohje, jolla pääsee tarkistamaan hallinnassa olevan postilaatikon jäsenet ja tarvittaessa muuttamaan oikeuksia ja postilaatikon voimassaoloaikaa.

Halko on lähettänyt automaattisesti sähköpostiviestin kaikille joille oikeuksia on lisätty.

————

Osalta käyttäjistä on kadonnut näkyvistä jaettuja postilaatikoita. Vika ei ole postijärjestelmässä, vaan IDM-järjestelmässä (HALKO). Ongelmaa selvitellään.

Postilaatikot ovat tallessa ja vastaanottavat postia. Ainoastaan näkyvyyden kanssa on ongelmia.

HUOM! Erityisen kiireellisissä tapauksissa oikeuksia postilaatikoihin voidaan asettaa käsin. Tällaisessa tapauksessa pyyntö helppariin.

Päivitys 7.4. klo 16.45: Ongelman selvitys ohjelmistotoimittajan kanssa jatkuu.
Päivitys 8.4. klo 15.00: Ongelman selvitys on edelleen käynnissä.
Päivitys 8.4. klo 23.00: Ongelman syy on selvinnyt. Korjausta rakennetaan.
Päivitys 9.4. klo 09.35: Ongelman korjaus on edelleen työn alla.
Päivitys 9.4. klo 10.25: Ongelman syy (koodausvirhe) on selvinnyt ja korjattu. Oikeuksia postilaatikoihin ryhdytään palauttamaan tämän päivän aikana.
Päivitys 9.4. klo 14.45: Kaikkia oikeuksia ei saada palautettua torstain aikana. Kiirellisissä yksittäistapauksissa, voit pyytää oikeuden lisäämistä helpdesk tukipyynnöllä. Myös postilaatikon omistaja voi lisätä oikeuksia Halko-lomakkeella, ohjeet intrassa: https://intra.jamk.fi/tietohallinto/Sivut/kayttotapaukset.aspx -> ”Jaetun postilaatikon (ryhmäpostilaatikon) muokkaus” .
Päivitys 9.4 klo 23.00: Oikeudet saadaan näillä näkymin palautettua perjantaina aamupäivän aikana. Käsin lisäämiselle ei ole tarvetta.
Päivitys 10.4. klo 11.05: Oikeudet ovat palautumassa järjestelmään. Postilaatikot alkavat näkymään Outlookissa arviolta kello 12 mennessä.
Päivitys 10.4. klo 11.40: Oikeudet palautettu.