Opiskelijoiden sähköpostiosoitteet 1.9.2012 lähtien

Opiskelijoiden vanhat etunimi.sukunimi.koulutusohjelma@jamk.fi -muotoiset sähköpostiosoitteet lakkaavat toimimasta 31.8.2012, kuten on tiedotettu sähköpostitse ja Helpdesk-sivuston kautta viime keväästä lähtien.

Nyt ja jatkossa opiskelijoiden osoitteet ovat muodoltaan opiskelijanumero@student.jamk.fi (eli esim. I9828@student.jamk.fi)

Edellisen osoitemuodon lisäksi myöhemmin syksyllä saattaa tulla käytettäväksi myös osittain opiskelijan nimestä muodostettu ”pitkä” osoite, mutta siitä tiedotetaan erikseen jos ja kun se on tarpeen.

Edit.
Muutokseen liittyen opiskelijoiden postijärjestelmä Office365-pilvipalvelussa tullaan yhdistämään seuraavalla viikolla henkilökunnan postijärjestelmään, jonka jälkeen mm. osoite -ja kalenteritiedot ovat käytettävissä ristiin opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä. Lähiviikkojen aikana myös opiskelijoiden ryhmäkohtaiset jakelulistat lisätään järjestelmään.

Jos haluat olla perillä mitä taustalla tapahtuu, kannattaa seurailla muutokseen liittyvää Tietohallinnon blogia.

Edit2 (15.9.2012)
Postijärjestelmät on nyt yhdistetty ja yhteystiedot ovat käytettävissä ristiin.

Samassa yhteydessä opiskelijoille on lisätty käytettäväksi etunimestä ja sukunimestä muodostettu pitkä osoitemuoto (etunimi.sukunimi@student.jamk.fi). Mikäli järjestelmässä on useita saman nimisiä henkilöitä, on myöhemmin luotujen tunnusten nimen perään lisätty järjestysnumero.