Optima Locker lainausautomaatti

Rekisteröityminen

1. Valitse näytöltä ”Ensimmäistä kertaa lainaamassa?”-painike ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.
  2. Syötä rekisteröintiä varten tarvittavat tiedot. Käytä rekisteröitymiseen JAMKin sähköpostiasi.
  3. Rekisteröidy käyttämällä mitä tahansa viivakoodillista korttiasi (esim. opiskelijakortti tai kirjastokortti). Käytä jatkossa korttia lainaamiseen.
  4. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi PIN-koodin, jota tarvitset lainaamiseen.

Lainaaminen

1. Valitse näytöltä lainattava tuote.
  2. Näytä rekisteröity kortti lukijaan ja näppäile PIN-koodi.
  3. Lainattavan tuotteen sisältävän lokeron luukku aukeaa. Ota tuote lokerosta ja sulje lokeron luukku.

Palautus

1. Valitse näytöltä palautettava tuote.
  2. Lue rekisteröity kortti ja valitse ”Palauta tuote”.
    1. Voit ilmoittaa laitteessa esiintyvästä viasta tai muusta ongelmasta valitsemalla ”Jätä reklamaatio ja palauta tuote”
  3.  Laitteen lokero avautuu. Laita palautettava tuote kaappiin ja sulje lokeron luukku.