Outlook 2013 ja Skype for Business (entinen Lync) -vinkkejä

1. Viestin peruuttaminen

Lähetetyn viestin voi peruuttaa tietyin edellytyksin. Jos vastaanottaja on ehtinyt avata viestin, peruuttaminen ei ole mahdollista.

Peruuta viesti näin:
Avaa Lähetetyt-kansiosta haluttu viesti. Valitse Siirrä-ryhmästä Toiminnot > Peruuta tämä viesti.

2. Itse muodostetun yhteystietoryhmän luominen ja muokkaaminen

Voit luoda itse omia yhteystietoryhmiä (aimmin jakeluluettelo) näin:
Napsauta Outlook-ikkunan alareunasta Ihmiset. Valitse Uusi-ryhmästä Uusi yhteystietoryhmä, anna ryhmälle nimi ja lisää jäsenet.

Muokkaa yhteystietoryhmää näin:
Napsauta Outlook-ikkunan alareunasta Ihmiset. Valitse Aloitus-välilehdeltä Nykyinen näkymä-ryhmästä Luettelo. Valitse luettelosta haluttu ryhmä tuplanapautuksella, jolloin esiin tulee lista ryhmän jäsenistä. Valitse Lisää jäseniä tai Poista jäsen.

Microsoftin ohje yhteystietoryhmistä (fi)

3. Poissaoloviestin lisääminen

Outlookin poissaoloviesti on automaattinen vastaus. Lisää poissaoloviesti näin:

Napsauta Outlookin-ikkunassa Tiedosto-välilehteä. Valitse Automaattiset vastaukset. Voit myös määritellä aikajakson, joilloin automaattisia vastauksia lähetetään.

Microsoftin ohje automaattisista vastauksista (fi)

4. Skype-pikakokous

Voit järjestää Skypellä ryhmän pikakokouksen ja jakaa siinä materiaalia.
Aloita kokous näin:

Tuplanapsauta hiirellä Skypessä haluamasi henkilön kohdalla. Avautuneessa ikkunassa napsauta Osallistujat-kuvaketta ja lisää muut henkilöt kokoukseen.

Microsoftin ohje Skype-pikakokouksesta (fi) | Skype-kokouksen järjestäminen Outlookin avulla (fi)