Päivitä Zoom

Kesän aikana tapahtuu muutamia tärkeitä Zoomin käyttöön liittyviä muutoksia:

Zoomin 5.0:aa vanhemmat versiot lakkasivat toimimasta 1.6. alkaen. Päivitä uusi versio Software Centeristä. JAMKin Zoom-käyttäjistä 67 %:lla on vielä vanha versio käytössä. Zoom näyttää työpöytäsovelluksen yläosassa version päivitystarpeesta. Päivitä se aina, kun näet siinä Update-pyynnön.

Kesän aikana Zoomiin tulee pakolliseksi salasana kaikkiin kokoushuoneisiin. Huomioi se verkko-opetusta tai kokouksia järjestettäessä.

Lisätietoja Jari Järvinen