Vahva tunnistus entistäkin vahvemmaksi 1.12.2022

Vahva tunnistus (MFA) muuttuu 1.12.2022 entistäkin vahvemmaksi, kuin palvelussa otetaan käyttöön kirjautumisen vahvistaminen numerokoodilla. Muutoksen jälkeen kirjautumisen yhteydessä esitetään lyhyt numerosarja, joka pitää kirjoittaa Authenticator-sovelluksessa.

Kirjautumisen hyväksyminen pelkästään yhdellä klikkauksella ei tämän jälkeen ole enää mahdollista. Muutos estää ulkopuolisen käyttäjän kirjautumisyritysten hyväksymisen vahingossa.

Sovellus näyttää samalla myös karttakuvan alueesta josta kirjautuminen on tehty, josta voi yrittää päätellä onko kirjautuminen varmasti oma. HUOM! Sovelluksen näyttämä karttasijainti ei ole tarkka, koska se perustuu koneen verkko-osoitteeseen. Mikäli sijainti kuitenkin on toisessa maassa kuin missä itse olet, pitäisi hälytyskellojen soida.

Mallikuva

Microsoftin blogisivu