Salasanan vaihtaminen

Salasanan vaihtamiseksi on tarjolla useita eri vaihtoehtoja:

1. JAMKin kampuksilla työasemassa

• Kirjaudu työasemaan
  • Paina Ctrl + Alt + Del –> Change Password –> kirjoita vanha salasana ja määrittele sen jälkeen uusi

2. Selaimella postijärjestelmän kautta (vain henkilökunta)

• mene selaimella osoitteeseen http://webaccess.jamk.fi
  • valitse ”staff”
  • kirjaudu omalla verkkotunnuksellasi
  • avautuneessa Outlook Web Application -ikkunassa, valitse oikeasta yläkulmasta ”asetukset” ja sieltä ”vaihda salasana”
  • kirjoita vanha salasana ja määrittele sen jälkeen uusi

3. Verkkopankkitunnuksilla selainta käyttäen (henkilökunta ja opiskelijat)

• mene selaimella osoitteeseen https://vetuma.jamk.fi
  • klikkaa ”tunnistaudu”
  • valitse ”verkkopankkitunnustus”
  • valitse oma pankkisi ja kirjaudu sisään henkilökohtaisella verkkopankkitunnuksellasi
  • tarkista ja hyväksy pankin tietojen oikeellisuus
  • salasananvaihtopalvelu listaa kaikki JAMKin tunnuksesi, valitse listalta se tunnus jonka salasanan haluat vaihtaa
  • syötä haluamasi uusi salasana

Etätyöpöytäyhteyden kautta (henkilökunta ja opiskelijat, mikäli käytettävissä ei ole verkkopankkitunnuksia, eikä henkilökunnan postilaatikkoa)

Salasanan vaihtaminen onnistuu myös Citrix etätyöpöytäyhteyden kautta (ohjeet).

• Käynnistä etätyöpöytäyhteys
  • Kirjaudu sisään omalla tunnuksellasi
  • Klikkaa yläpalkin Citrix-kuvaketta
  • Valitse avautuvasta painikepalkista ”…” -kuvake ja sen alta ”ctrl+alt+del”
  • Valitse aukeavasta näkymästä ”Change password”
  • Kirjoita vanha salasanasi ja määrittele sen jälkeen uusi

Mikäli mikään tarjotuista vaihtoehdoista ei toimi, ota henkilökohtaisesti yhteyttä opintotoimistoon tai yksikkösi Helpdesk-pisteeseen.

Ohjeita hyvän salasanan muodostamiseksi löydät täältä.

Lisätietoja
Helpdesk > Yhteystiedot