Ota uusin Windows 10 -versio käyttöön nyt ja vältä töiden keskeytyminen väärällä hetkellä!

Päivitys 15.3.2020

Automaattinen asennus peruttu ja tehdään myöhemmässä ajankohdassa. Käyttäjät voivat kuitenkin tehdä päivityksen edelleen haluamallaan hetkellä.

Henkilökunnan Windows 10 -koneille on nyt saatavilla uusin versiopäivitys (Windows 10 version 1909). Voit käynnistää asennuksen itse haluamallasi hetkellä.
Asennuksen voi laittaa menemään esim. työpäivän päätteeksi ja lukita kone. Asennus tekee tarvittavat toimenpiteet taustalla.

Asennustoimenpiteet:

1) Käynnistä työpöydältä Software Center
2) Valitse vasemmasta valikosta ”Updates”
3) Valitse ”Windows 10 version 1909 upgrade” ja valitse ”Install”
4) Voit käyttää konetta normaalisti esiasennuksen ajan. Järjestelmä pyytää hetken kuluttua koneen uudelleenkäynnistystä, jonka jälkeen asennus jatkuu. Asennuksen kesto uudelleen käynnistyksen jälkeen on hieman koneesta riippuen noin 20-60 minuuttia. Käynnistyksen ajankohdaksi kannattaa siis valita hetki, jolloin konetta ei tarvitse.
5) Asennus on valmis, kun kirjautumisruutu on näkyvissä normaalisti. Kaikki asennetut ohjelmat ja tiedostot säilyvät päivityksessä.

Ongelmatilanteissa ota yhteys ICT-tukeen.

HUOM! Mikäli asennusta ei tehdä manuaalisesti, niin aloitetaan asennusten tekeminen automaattisesti torstaina 19.3.2020.